dijous, 28 de juliol del 2011

NEFASTA CURSA DE SANT JAUME

Tot i corre de nit, haver-me tret en una setmana 3,9 kg i anar en companyia de la Mònica, el Gabi i l'Edu, el meu estat de forma continua sent deplorable. Es per això que ja he anar a comprar-me el nou kit de natació i he tornat a les "andades" des d'avui mateix. A partir d'ara compaginaré l'entrenament per la marató amb la natació i algo de bici el finde.
Fent una mica de resum i com ja he dit, el cos estava bastant net de kilos però també d'energia de reserva. Vaig decidir sopar abans de còrrer..... RRRRUUUUUUUCCCCCCC. Em veia amb ganes de còrrer i així doncs quan van donar la sortida vaig decidir que intentaria seguir a l'Edu a veure si tenia bon dia, perdó bona nit. Aquesta idea em va durar just el primer quilómetre, però vaig seguir al que hauria d'haver sigut el meu ritme. Tot bé fins el quilòmetre 8 aprox., on va aparèixer "el hombre del mazo" del tour (que sembla estava de vacances a Riudoms) i em va fotre un cop que ja no vaig aixecar cap fins a la meta. Em va agafar i passar la Mònica i vaig arribar a meta amb el fetge penjant per la boca. En definitiva, un temps de 50' que dono per molt bó tot i el pajaron final.
Este finde de camping amb els companys d'escola del Gerard i diumenge matí d'aventura a Jungle Trek, parc de cordes i tirolines. Ja us explicaré.

PD: Ja hi han fotos de la marxa btt de Pratdip amb el Jorge.

1 comentari:

  1. Anònim29/7/11

    que et vas fotre't, un xurrasco o qué?
    Su

    ResponElimina