diumenge, 10 d’abril del 2011

DIVENDRES BTT I DIUMENGE CAMINADA

Un cap de setmana força complert. Divendres vaig anar convidat a una sortideta que feien uns pares de l'escola del Gerard, res una sortida per agafar ritme. Al final un total de 1110 mts de desnivell positiu i 48,77 quilòmetres al meu gps. Amb l'afegit de sortir a les 14:30 de la tarda i un bat de sol que badava les pedres, doncs res pedalant cap a Cinc Camins, Aleixar, Coll de la Batalla, camí de pujada a l'Albiol (que per a mí era desconegut). Una vegada a dalt, carregada d'aigua i cap a la carretera de la Mussara, uns 4 quilòmetres de pujada més. 
Després baixada per carretera fins a Vilaplana per agafar el PR que ens baixa fins a Reus. Total quasi 4 hores "dale que te pego" al sol.
Dissabte descans i avui jornada triple. Primer he anat a la caminada contra el càncer que feien a Reus, una marxeta de 9,2 quilòmetres de xino xano. Al finalitzar m'esperava la família per fer un recorregut pels voltants de Reus amb la bici, i per rematar piscina, un ratet de "largos" amb el Gerard i després al "poxof poxof" calentet.
Màxima activitat però a baix nivell intentant que no acabar de trencar-me i arribar al Trailwalker en condicions òptimes per "morir en el intento".



Suposo que aquesta setmana rodaré pel Priorat algún dia, així que ja us explicaré.

1 comentari:

  1. Anònim11/4/11

    Ens pensavem que estaveu pel norte fent unes sidres i uns "chuletones", això si, heu fet un cap de setmana més sà. Su

    ResponElimina