divendres, 15 d’abril del 2011

RECTA FINAL DE RECUPERACIO

Ja estem a la recta final per la Trailwalker. Per tal d'arribar recuperat a la caminada he començat a fer sessions de fisio, que tot sigui dit "fa un mal que lo flipas". Dimarts segona sessió i avui començo amb els exercicis a casa.
Com que m'han dit que puc fer bicicleta i nedar, ahir vaig fer 2500 mts i avui 1000 mts més de piscina, s'ha de dir que avui he tornat a fer de Mr.Bean i he hagut de plegar aviat doncs   m´he deixat les ulleres a casa.
Aquesta tarda sortida en btt amb el papes del Pi del Burgar, ara que ja tinc reparada la jirafa de la trencadissa de radis de dimarts pel Priorat.
D'altra banda, demà anem el Team Reus Trail Solidari (Gerard i Miquel) al Raid d'aventura de Sant Quintí de Mediona, ja que sembla que això li ha agradat al Gerard, a més sembla que aquesta vegada faran una prova de cordes ajustada als petits per què la puguin fer.
Diumenge, després de la nit anterior veure el Madrisssss- Barssssa, muntaré l'ultima paradeta de samarretes a Almoster a veure si venem unes quantes més.
Diumenge vespre passaré el parte del finde i alguna foto.
Bon cap de setmana a tothom.

PD: No us oblideu d'encarregar les mones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada