dimecres, 3 de novembre del 2010

CASTANYADA I SORTIDETA AMB PLUJA

Començava el finde amb una miqueta de mal temps i inseguritat per fer molta cosa, així que dissabte a la tarda em vaig quedar a casa fent una horeta de spinning.
Diumenge ens vam tirar a la piscina i vam decidir fer una sortideta tranquileta en btt amb el Jordi. Una ruta de les clàssiques, pujada a Vilaplana, café i tornada pel camí de Sant Antoni (urb.Portugal). La pujada força tranquileta fins arribar a L'Aleixar on la pluja es va començar a deixar veure, poca cosa però lo just per arribar a Vilaplana amb la roba humida.

Mentre feiem el caferet, el tema es va anar complicant i vam decidir esperar a que deixes de ploure una mica. Poca estona després, va afluixar i ens vam tirar a fer la tornada. El primer tram per carretera fins la urbanització Portugal, va servir per tornar-nos a mullar de l'aigua de l'asfalt. Després ja pel camí en direcció a L'Aleixar i Maspujols, on ja tornava a sortir el sol. Ens vam animar i vam baixar per la riera fins a Riudoms, i d'allí cap a casa.
El meu quilometratge total (després d'anar a buscar el pa i tal i tal i tal) era de 35,34 qms en 2 horetes, una bona sortideta.
A la nit castanyada i l'endemà poques ganes de fer res, així que a fer panxing a caseta tot el dia.
Ja veurem com es presenta el proper finde que ja tornen a dir que farà mal temps, cagon san peo......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada