dimarts, 19 d’octubre del 2010

JA SOM EN TEMPS D'ELECCIONS

Si, si, es nota que arriben eleccions aviat. Tot son noves instal.lacions, nous carrers, nous hospitals pagats amb les retallades als seus treballadors i d'altres capullades electorals.
Però per una vegada estic content del que ens toca estrenar abans d'eleccions. Avui ja sortia als diaris, quasi bé a plana sensera, però es lo que toca, ara resulta que tant de promocionar el carril bici, ara s'han donat conte que a Reus al tomb de ravals ho han arreglat tot i no han pensat en les bicis. Solució pel dret i mai millor dit, fotem un carril bici en mig del carrer, toma jaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pels que anem en bici es una gran noticia, carril bici al tomb de ravals i AMB PRIORITAT davant els cotxes, ufffffffffffffffff no puc més, m'en vaig a tocar...........

Aquí teniu la foto que ho confirma, això si ja veurem quan es comencin a queixar els de l'oposició, quan dura el tema.
Entre tant, estic pensant en crear la "happy hour" de la bici, que seria com quedar un dissabte de 6 a 7 de la tarda (o altra hora a decidir) per tal de passejar en bici pels ravals i tocar el que no sona als conductors que durant tants anys ens han estat pujetant, no només als ciclistes sinó també als peatons.
Per una vegada a l'Ajuntament de Reus han pensat en verd (i sense heineken, o no?!?!?!?!?)

REFLEXIÓ : No seria més pràctic tancar la circulació del tomb de ravals i que només fos accessible als veïns i en determinats horaris per repartiment a comerços. Crec que hi ha alguna ciutat europea ho fan, però ja sabeu, que aquí no som el sud d'Europa, som i serem el nord d'Àfrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada