dimarts, 3 d’agost del 2010

ACAMPADA I AVENTURA AMB ELS PETITS !!!!!!!!!!!!!!!!!

El cap de setmana passat vam aconseguir fer una activitat que per diversos temes havia quedat una mica arraconada, i era una acampada amb el Gerard i els amics de clase.
Finalment divendres vam sortir per acampar (de camping, es clar) a Altafulla. L'expedició la formavem el Gerard, el Pau (amb el Jordi, el seu pare), el Guillem i un servidor. Abans d'arribar al camping ja teniem a sobre el primer sobresalt, un incendi forestal molt a prop del camping, a un quilòmetre aproximadament, per sort anava en direcció contrària.
Bé, una vegada arribats, muntatge de tendes (com ja m'imaginava, els petits van passar de nosaltres i van començar a fer patades a la pilota), descàrrega de "bàrtulos" i preparació de llits. No va caler preguntar que volien fer a continuació, FUTBOL. I així ens van tenir quasi bé dues hores corrent i donant patades a la pilota.
Ja destrossats, una dutxa (per cert, la dutxa del camping era una cabina amb música, sauna i hidromassatge) i cap a sopar. Després de sopar, una excursioneta nocturna i a dormir que l'endemà hi havia marxa.

DIANAAAAAAAAAAAAAAAAA, tots en peu a les 8, excepte de la "bella durmiente", el Gerard, que no només va ser el primer en adormir-se sinó que també va ser l'últim en despertar-se. Esmorzar, recollida de material i de nens que tornaven a xutar pilota i cap al Jungle Park, un parc d'aventura ple d'activitats aèries, con ponts penjants, tirolines, i d'altres.

A l'arribada, en col.loquen els arnessos i tram d'iniciació, sobretot per les normes de seguretat a seguir durant els recorreguts. Tots aprobats, ara tocaba fer-ho per nosaltres mateixos. Un primer circuit força facilet i cap a la part alta del parc. Un circuit ja amb una mica més de dificultat, la justa per un circuit de nens de 7 anys, i després cap al més difícil encara. Aquí ja hi havien trams amb alçada considerable, tirolines, etc.
Una vegada passat aquest tram i per acabar, la tirolina final, uns 80 metres d'un costat a l'altre del parc. ESPECTACULARRRRRRRRRR, fins i tot jo he vençut la por a les alçades.
Molt recomenable per fer, no tant ja per la butxaca.
Ja veureu a les fotos que bé s'ho vam passar (sobretot els grans).

2 comentaris:

  1. Anònim11/8/10

    Ja us veig fent d'especialistes a les pelis de hollybú amb tanta tirolina i ferrata...jeje.

    JORDI

    ResponElimina
  2. quin aterratge d'tirolina d'apartar les criatures que no que no paro quants quilos cap al Ferran per aturar-los molt bé cal gaudir dels nens

    ResponElimina