dimarts, 18 de maig del 2010

CRONIQUES DEL CAP DE SETMANA

Amb una mica de retard però ja teniu aquí les cròniques de les activitats del cap de setmana. Dissabte va tocar una nova sortida de preparació de la pedals. Una ruta preparada pel Jorge i que tenia una mica de desnivell per començar a entrenar-nos.
Sortiem de Reus en direcció Riudoms, Montbrió i Botarell, on una vegada passat el poble vam tenir la primera incidència del dia, punxada del Jorge. El dia no prometia, ja que un servidor va aparèixer a la sortida sense recanvis mecànics i el Jorge en aquesta punxada ja havia fet servir la càmera que portava. Una vegada trobat el cuñao que s'havia perdut i reparada la roda, vaig fer la pregunta del mil.lió al Jorge : "Tu, reparas o tiras las cámaras?", amb una resposta contundent per part del Jorge : "Yo las tiro". Per si de cas, cap a la bossa.
Proseguim el camí per la riera fins Riudecols on enfilem la pujada del collet del Mas d'en Cases. Coronat. Ens llençem al descens direcció Riudecols on una mica abans d'arribar baix tenim el segon problema tècnic i també el segon del cuñao. Punxada novament del Jorge i el cuñao que es va voler fer uns "largos" en un toll del camí. Aquí va ser quan tots ens vam enrecordar del "reparas o tiras", doncs a reparar amb els meravellossos parxes "lidl", que primer pensavem que no enganxavem i finalment era problema de la bomba que es va morir.
Descens fins al pantà, caiguda col.lectiva de "babetes" al veure l'embassament ple fins dalt. Arribada a Riudecanyes, després Montbrió, Riudoms i final de trajecte a Reus. Una sortida de 46,55 qms. Ja penjaré fotos del pantà quan el cuñao se'n recordi d'enviar-les.
                                *************************************************
CURSA DE VILAPLANA
Diumenge va tocar còrrer per la muntanya a la cursa de Vilaplana, que per la meva part era la primera vegada que hi anava. Com de costum amb la companyia de la Susanna que anava a la caminada.
Una cursa sense més complicacions que les pròpies d'haver de pujar corrent fins La Mussara poble per les Tosques, i coronar dalt per les Airasses, un tram com diu la Susanna de fer la "lagartija".
Una vegada dalt, comença un descens pràcticament continu fins a Vilaplana pels camí dels Garrigots. Un primer tram de sender que passa per l'antic camp de tir de Castillejos i després baixa per un senderó força empinat i tècnic, amb molta pedra. El tram final tornem a la pista per entrar al poble i finalitzar al mateix lloc de sortida, al Casal de Vilaplana.
Una vegada vistes les classificacions, he quedat millor del que pensava el 137 de 200, estic molt content.
                            ********************************************************
Ara ja diumenge vinent, Triatló de Gavà, primer de l'any i de les Triatlons Series. Ja us explicaré.

PD: Felicitats a tots els culés per la lliga (i les resaques, jejejeje), i com diu el meu fill:
"Madrid abajo que coman escarabajo y Barça arriba que ha ganado la liga."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada