dilluns, 10 de maig de 2010

DIUMENGE DE PEDALADA POPULAR A REUS

Aquest diumenge, aprofitant la convocatòria que va fer la gent de bicicamp, vam fer una sortideta familiar amb el Gerard i la Montsant. També ens vam trobar al Jordi i l'Iratxe amb uns amics i tots plegats a fer la ruteta.
En principi volia fer la ruta de 6 qms, però coneixent al Gerard, no només volia fer la llarga de 16/17 qms, sinó que "també la volia guanyar".
Un pujadeta inicial a la Boca de la Mina, on es separaven els dos grups. Nosaltres amb el grup de la marxa llarga vam agafar el camí de Castellvell a Riudoms fins baixar a la carretera d'Alcolea pel camí de la Barraqueta. Després per un camí de massos que ens portava fins la Riera de Maspujols i a tocar de Riudoms.
Tornada cap a Reus pel camí del Roquis i tomb de ravals per pujar fins la plaça de la Llibertat on començava i finalitzava la marxa. Un aigua i una peça de fruita per acabar i cap a casa amb els deures fets.
Com a fet destacat cal anotar la caiguda del Jordi (com sempre fent el borinot), que es va fer un pilling del braç i no se quantes coses més. A les fotos el podreu veure.
A la foto del final podeu veure com de dura va ser la marxa que la Montsant no va poder aguantar ni el ritme ni la distància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada