dilluns, 3 d’agost del 2009

4a. ETAPA PEDALS DE FOC ..... I MITJA

Com estava previst, dissabte un grup reduït del btt 44 dents va anar a fer la quarta etapa de la pedals de foc, però en la versió "domingueros", o sigui una etapa cada 5 mesos, pa no estressar-nos (s'ha de dir que la varem començar el 11-09-2007, vosaltres mateixos.....).
Diana a 2/4 de cinc per tal d'evitar al màxim el sol, una miqueta d'esmorzar i cap a Espot, d'on començava la nostra aventura.
A les 7:00 foto de sortida i a pedalar en direcció a Son, aquest primer tram tot per asfalt. Una vegada a Son i per darrera l'esglèsia, un senderet ens portarà per un tram força tècnic i esquivant pedres fins pràcticament fins al bosc del Gerdar, reserva natural en la que el pas de la pedals de foc s'ha de fer "descavalcat" de la màquina. Un bosc molt bonic de visitar (i a l'epoca que toca, ple de maduixetes de bosc i gerds). Passem el pont de fusta i sortim a l'antiga carretera del Port de la Bonaigua, que ens porta al Refugi del Gerdar i a la nova carretera per la qual baixem fins a la cruïlla que ens durà a Sorpe i Borén. Una vegada a Borén comença la llarga pujada final fins a Montgarri, primer asfalt passant per Isil i Alós d'Isil, i poc després comença la pista de terra que amb una suau pujada, però llarga de par de co..........., en porta al teòric final d'etapa, Montgarri.
Però, "el mundo no està hecho pa cobardes" i nosaltres ens tirem a pujar fins al Pla de Beret, pel senderó dels caminants. Amb unes pujades no molt llargues però dures. Finalment arribem al Pla de Beret on ens esperaven les respectives famílies que ens van rebre com a heroïs.
Una vegada dalt, qui es volia deixar perdre la baixada fins a Baqueira? 7 kms gas a fondo per asfalt, ritme que el vent ens va fer afluixar a mitja baixada.
Una vegada baix, canvi de roba, carregar bicis i cap al Restaurant de Les Ares, on un entrecot "marca de la casa" i un porronet de ví, ens va fer oblidar les penuries del matí.
Aquí teniu fotos, i aviat vídeos de la jornada.

1 comentari:

  1. Anònim4/8/09

    quina enveja paios!!!! la fisio m'ha dit que per octubre ja podrè retornar a les sensacions bikers....

    jordi

    ResponElimina