dilluns, 8 de juny del 2009

FINAL FELIÇ A LA REUS-PRADES-REUS

Un any més hem fet la caminada de resistència Reus-Prades, per alguns, i Reus-Prades-Reus per altres. Mirant la participació, s'ha de tenir en compte que sembla que cada vegada més la gent s'anima a finalitzar la prova en els 55,4 km de la seva totalitat.

Aquest any els inscrits, inclòs el nostre company Rafa apuntat a ùltima hora, han sigut 790 i fins a Reus han tornat 558.
El primer ha trigat 5h 09m en fer el recorregut, no està mal, no? Però bé, parlem de la nostra expedició. L'hora de concentració estava fixada a les 6 cero cero. Però els nervis no deixaven dormir a més d'un i el Rafa, que també s'estrenava, a 3/4 ja era a puesto. Dorsals, esmorzar i cohet de sortida a les 6:30 cero cero.
Jo partia amb la idea de fer la prova corrent, per tant a la sortida ja em vaig despedir dels companys, que tenien idea de pujar només fins a Prades (excepte el Rafa que s'ho tenia amagat això de tornar fins a Reus).
Estavem conectats via mòvil del pas pels punts més emblemàtics. S'ha de dir que sempre hem anat amb temps per sota del previst, inclús els caminants.
Mentre jo passava pel control de Prades a les 9:50h, el Tomás arribava a les 11:10h, poc després la Susanna i finalment, el Rafa i el Xèmon que patia "los rigores del camino" amb una ungla tocada.
En aquelles hores jo ja estava baixant les Tosques, a uns 20km de Reus ja. Però la sorpresa va estar quan el Rafa els va dir "jo baixo" i apa, cap a baix sense miraments. Cara de pena se li va quedar al Xèmon que hagués baixat amb ell.
Després de les Tosques, baixada que em va destrossar el genoll dret, hem vaig trobar amb un company de Tarragona, que ja era la segona vegada que me'l trobava perdut i també anava tocat dels bessons.
Vam decidir baixar fins a Reus junts, a trote "cochinero" quan es podia i caminant a les baixades que el genoll ja no aguantava.
Finalment, arribada amb un temps de 8h 01m, 2,5 h menys que el millor temps meu d'altres anys, però "ese minuto.........".
El Rafa després de fer-li un seguiment passava per l'Aleixar a les 4:10h i finalitzava amb un temps total de 11h 35m, TIEMPAZO per ser debutant en la llarga distància.
Aquí teniu les fotos del nostre fotògraf particular, ja que al Pepe li van clavar una guàrdia i només va poder fer de fotògraf.
PD: Degut a les ganes del personal per fer un dia el camí de tornada de Prades a Reus, us estic preparant una sortida de finde per tal de fer tot el recorregut en dos dies. Ja concretarem.

4 comentaris:

  1. Pero que wuapus que estem a las fotos, si semblem caminantes i tot. Això de caminar pique eh, ja estem pensant en la propera. wuau !!!!!

    ResponElimina
  2. Prepara't company que ja s'acosta la propera sortideta.

    ResponElimina
  3. Anònim11/6/09

    Enhorabona a tots. Aquestes cares de satisfacció que fem a les fotos l’alegria i la il•lusió de caminar fins a finalitzar la prova.

    El camí comença al primer pas.
    Biieeennn reporteroo!! El fotógrafo se lo curro bien!

    A la llebre no l’agafareeemmmmmm!

    -- RAFA --

    ResponElimina
  4. Anònim11/6/09

    jo i el Pepe ens farem organitzadors....així les curses i els circuits estaran mig amanyats i de pas...ens fotem unes birretes fresquetes, amb la nostra "sombrilleta", etc...

    Jordi R

    ResponElimina