dijous, 4 de juny del 2009

TOT PREPARAT PEL 7 DE JUNY

Ja quasi estem en jornada de reflexió i ................................. "que collons d'eleccions, de la marxa Reus-Prades-Reus, homeeeeeeeee.
Tot a punt, el gusanillo ja ha sortit del cau. Ja ronronellen pel cos les pesigolles aquelles del que espera un gran dia. Sembla ser que finalment serem quatre els escollits, d'entre els 734 inscrits fins avui, per anar a la marxa dels ganxets per excel.lència: 55,5 km entre pit i esquena per alguns i poc més de 25 pels que decideixen quedar-se a Prades.
Aquest any, a més portem un debutant, "aí, con dos co...........es". L'amic Xemon s'apuntat, tot sigui dit que vé per que al Reus de futbol l'han fet fora del play-off d'ascens a 2B, però també serveix. Els altres dos companys són, la incombustible Susanna i el Tomás que retorna a la muntanya després del seu periple per l'amor.
Així doncs, tot preparat i a veure si es compleixen les expectatives i els que paren a Prades arriben abans de les 12 del migdia i per un servidor que torna a Reus, intentarem entrar en meta entre 15:30 i 16:00 h si tot va bé.
Ja us explicarem com acaba tot plegat.
PD: als bikers entreneu que diumenge que ve anem a Vallfogona i s'ha de deixar el pavelló ben alt.

4 comentaris:

  1. Anònim5/6/09

    et recordo que ja han obert les inscripcions per Pratdip i es fa 11 de juliol.

    Jo lògicament no podré estar

    Jordi

    ResponElimina
  2. Quins nervis, va pariiii, a las 12:00 hem de ser a dalt sigui com sigui, mes que res pel vermut perque a les 12:00 tots seran a missa i així podrem estar tranquilets, jejeje.

    ResponElimina
  3. Anònim5/6/09

    Així, m'agrada veure't Xemon, amb molts bons ànims, i som-hi!!!, arribar a Prades a fer el vermut.

    Su

    ResponElimina
  4. eres numero uno miquelillo jejejejej

    ResponElimina