diumenge, 16 de gener del 2011

CAMINADETA PER ENTRENAR

Tal com estava previst, ahir vam sortir a fer el primer entrenament del Reus Trail Solidari. Una caminadeta de 19 i pico quilòmetres pels voltants de Reus.
L'hora de concentració, les 8:30 del matí. Sortim amb retard pel Jordi F. i l'Iratxe que arriben amb quasi vint minuts tard. En aquesta primera sortida erem a banda dels mencionats, un servidor, el Tomás (raro raro raroooooo), la Susanna i l'Angel que venia per sorpresa.
La ruta, la prevista. Sortíem de la plaça Llibertat en direcció als Cinc Camins, després pel camí del mig fins a sortir a la Riera de Maspujols i baixada fins el poble. Allà vam fer un petit esmorzar. No sense l'anècdota del dia, ja que la dona del casal no va voler fer-li mig bocata al Jordi.
Després vam baixar per la riera fins arribar al creuament de la carretera d'Alcolea i més tard fins a Riudoms. Reagrupament, traget d'aigua, i tornada fins a Reus pel polígon Agro-Reus i fins la plaça de la Llibertat, on uns vam marxar cap a casa i uns altres van decidir fer un beuret ben guanyat.
La propera convocatoria es farà en diumenge per que així pugui venir el Jordi R., ja que els dissabtes te curset i no pot acompanyar-nos.
NOTA: el Jordi R. ha pagar la multa per no venir.
A l'apartat corresponent trobareu les fotos.
Fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada