divendres, 17 de setembre del 2010

GRAN DIA DE DUATLÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amb una calor espatarrant, diumenge passat vam anar a participar a la 3a.Duatló de Cambrils. Una duatló força assequible de 6+12+3 qms. En aquesta ocasió vam repetir els mateixos de l'última prova, els membres del ferro colat Gabi, Albert i Edu que també va venir amb el seu cosí Xavi, un servidor i l'esperat debut del Gerard en categoria benjamí 200+400+200 mts. Allà també vaig trobar debutant en aquestes proves el Gerard i l'Alba uns bons amics que haurem de començar a enredar una vegada que ja ho han tastat.
Poca cosa a destacar, primer dir que aquesta vegada a l'Edu i el seu cosí, unes màquines corrent, va ser impossible neutralitzar-los en el tram de btt, tot i acabar amb el fetge penjant per la boca, ja que era força planet i de  plat gran. Segon mencionar la pàjara del Gabi, que després d'una bronquitis i una setmana de rasca rasca (els collonets), "se las vió y se las deseó" per acabar la cursa. I tercer el debut del Gerard, però per això farem pàrraf a banda.

DEBUT DEL GERARD
Tot es preveia com un dia sensacional, bon temps, moltes ganes, etc.
A les 11:30h arribava el Gerard amb la resta de la family al parquing de la prova. SORPRESAAAAAAAAAAAAAAA, la mama s'havia oblidat d'agafar la bicicleta. Sort que anavem a dinar a l'apartament dels amics de Lleida a Cambrils, cap a allà a buscar una bici que servís per que el xiquet pogués còrrer. Trobada una bici, "mamá coraje" la carrega al cotxe i cap a l'aparcament on demana un inflador per les rodes (que no sap fer anar i l'ajuden a inflar les rodes), surto corrent a buscar-lo ja que l'estaven demanant a la sortida per megafonia de la prova. Arribem al box, deixem la bici i corrents a buscar el dorsal, un parell d'imperdibles i GO!!!!!! Haurieu d'haver vist la cara del Gerard amb "semejante" estrés preguntant "papa on em poso?".
Finalment va correr la seva primera duatló, amb el papa caient-li la baba, i ell tot content amb la seva medalla penjada al coll.
A veure si reuneixo fotos i les penjaré.
PROPERA PROVA : 26 de Setembre - Triatló Series Salou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada