dilluns, 20 de setembre del 2010

EXCURSIÓ FAMILIAR A L'ERMITA DE ST.BERTOMEU - ULLDEMOLINS

Aquest diumenge, per canviar una mica de tanta competició, ens vam anar a Ulldemolins a fer una excursioneta familiar fins a l'ermita de Sant Bertomeu, al Congost de Fraguerau al massís del Montsant. Juntament amb els Maideu-Trúpita vam passar el dia en familia dinant a la muntanya.
Sense matinar gaire, a 2/4 d'onze sortíem en direcció a l'ermita de Sant Antoni on deixariem els cotxes per començar l'excursió. Una marxeta d'uns 10 quilòmetres anant i tornant. El camí era propici per que poguessin caminar el Cesc i la Montsant, els petits de l'excursió ja que només tenen 2 anys. D'anada i després de buscar el camí una estoneta, vam aconseguir baixar al lloc anomenat les Cadolles Fondes, uns petits tolls entre les muntanyes on ets pots banyar (si ets prou valent) a remullar els peus els més petits.
Una vegada remullats i descansats, ens toca retornar al camí per anar a trobar l'ermita. Passem una estona pels boscos al costat del riu i fins que arribem a dos ponts penjants que donen accés a l'últim tram per arribar a l'ermita. Una vegada arribats, trobem força excursionistes que també havien triat aquest lloc per fer la seva excursió.
Arriba l'hora de dinar, primer els petits, un plat de macarrons i llom arrebossat (pels grans també). Nosaltres aprofitem el lloc i el moment per "arriarnos" una ampolla de vi Alcorta, que senta de meravella.
Arriba el moment de la tornada, i arriba el moment de carregar als petits a coll. I així xanet xanet fins al parquing de Sant Antoni, ens refresquem a la font i tornada cap a casa, amb els peques dormint de la gran excursió del dia.
S'ha de dir que el Gerard i l'Anna van aguantar tota la marxa caminant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada