diumenge, 7 de febrer del 2010

SORTIDA BTT PEL COLL DE LA BATALLA

Aquest dissabte es va fer la primera convocatòria oficial  del btt 44 dents. Primera sortida amb tothom convocat i realment gran afluència de personal. Es tractava de fer una sortideta no gaire dura per vàries raons entre elles el duatló que tenia el dia següent, i per una altra l'assistència de nous membres al club.
El punt de reunió era el concessionari Citroen de Reus. Sortida pasades les 8 del matí en direcció Almoster on recolliriem el Joaquín que ens esperava allà, la resta erem un servidor, Carles, Jorge, Miguel, Juanqui, Tomas, Albert i Antonio, finalment l'Esteban es va "rajar com un bellaco". Després d'Almoster, ens dirigim direcció el Picarany per trobar el camí de Prades que ens portaria fins el coll de la Batalla. Durant aquest sector, ja es van veure les mancances del nou personal, encara que van saber patir i tirar endavant fins el coll. Una vegada allà i vist que el temps ja se'ns tirava a sobre i venia la part més dura de la sortida, el Miguel i el Juanqui van decidir tirar carretera avall fins Vilaplana.
La resta van començar el periple de una ruta que baixada d'internet ens portaria per una pista fins la carretera de la Mussara. Però no va ser així. El track ens va portar per camins impossibles de rodar i finalment vam decidir trobar el camí pel nostre compte.... i el vam trobar, passant pel Mas d'Anguera fins la pista. Arribats allà, l'Antonio va propossar baixar per un senderó que ens deixaria a 1 km de Vilaplana i ho vam fer, força divertit i amb caiguda del Tomas inclosa, sense més conseqüències.
Una vegada a Vilaplana, uns van quedar-se a fer el café al Casal i el Jorge i jo vam tirar cap a casa, ja que teniem compromissos familiars.
Finalment el meu kilometratge marcava uns 31km, aproximadament el que estava previst. El que no estava previst era empenyer la bicicleta muntanya amunt.
Trobareu les fotos a l'apartat del blog.
I demà duatló, ja trobareu la crònica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada