divendres, 16 d’octubre del 2009

DIUMENGE PASSAT A RIUDECANYES

Aquest diumenge s'ha celebrat la primera cursa i caminada de Riudecanyes. Hem anat, uns a caminar i els altres a mirar que bé que ho feien.
Un matí força fresquet, sobretot a les 8 hores, per tota la gent que encara és ara que busca el "poliesportiu fantasma" de Riudecanyes. Una caminada bastant exigent. Sortida a les 8:30 cero cero amb una pujada dura fins el castell, al qual el Pepe i la Susanna, únics representants del nostre grup, van arribar sobre les 10 del matí. Baixada força tècnica pel camí dels Frares fins Duesaigües, on s'agafa el camí que porta fins el pantà, on vorejant-lo s'arriba fins la pressa que ens dona entrada al poble.
Finalment, 2 h 40 minuts per fer els 17 kms de recorregut. Arribada entre els 15 primers, dels quals no tots van passar pel camí correcte i van agafar algún "atajillo" per arribar al poble, cosa que em porta records......................
Molt bé per els nostres companys i fins la pròxima.
Si no hi ha res de nou, aquest diumenge anirem a Balaguer a fer la marxa btt dels "Ermitanyos". Si voleu info mireu al link de les activitats properes.
Adeusssssssssssssssss

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada