diumenge, 27 de setembre del 2009

TRIATLO POPULAR DE TARRAGONA

Sense descans de la tarda anterior, diumenge al matí ens anavem cap a Pelacanyes City, per participar en el 12è Triatló Popular, que aquest any ha superat els 300 inscrits. Entre els inscrits hi figurava mi cuñao (enganyat per uns orujos) i un amic seu que també debutava en aquesta prova.
Cues per agafar dorsals, poc de calentament i tot preparat per anar a fer la primera part, la natació. 300 metres de natació, amb un aigua amb una temperatura foça bona i molt neta. Primera transició i a buscar la bicicleta de muntanya per fer un recorregut de 18 kms pel port direcció el parc del Francolí, pujada al Pont del Diable i descens per tornar als boxes per l'altre cantó del riu (que vam creuar amb dos pams d'aigua) a fer l'última transició de cursa a peu, 4 kms en direcció al moll i tornada.
En general ha estat força bé, sector de natació una mica atrancat, la btt espectacular remontant per sobre de 50-60 posicions i el tram de cursa a peu, com de costum a perdre 10-15 puestos.
Pel que fa al cuñao, força bé tot i el pinyo amb la btt, només ha entrat 10 minuts darrera meu, mentre que l'altre company amb 10 minuts més sobre el temps del cuñao.
Les fotos son les de l'organització, però si ens voleu buscar estem a la foto 38.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada