dijous, 20 d’agost del 2009

NOCTURNA A LA MOLA DE COLLDEJOU

La boira ens ha espetllat la posta de sol i el sopar a dalt de la Mola, però no la tarda-vespre d'excursió. Destacar la presència per primer cop del Juanqui, que s'estrena es això de caminar a la muntanya.
El punt de concentració era com de costum al passeig Mata a 2/4 de 6 de la tarda. Ens desplaçem a Colldejou, on després de la foto de record comencem la pujada cap al cim de la Mola. No fa gaire calor i caminant pel cantó de l'ombra la pujada es fa bastant "assequible". Últim tram de pujada i es comença a presentir que no estarem gaire estona a dalt. Una boira que no deixava veure a 50 mts ens fa decidir, això si nosaltres ja mig sopats, a baixar abans que no es faci fosc i no podem trobar el camí, cosa que a mi ja em va passar en una ocasió i no es gens agradable.
Baixem cap el coll del Guix on es decideix sopar, bé uns acabar i els altres començar. Després de sopar decidim tornar cap a Colldejou en "avanzadilla" a fer el cafetó i esperar que arribi tota la resta de companys per fer el cremadet.
Tots asentadets al frontó, amb refrescs i cava amb galetes esperant el cremat que posa fi a la excursió nocturna.
Aquí us deixo les fotos.
http://picasaweb.google.es/miquel.garcia.p/NOCTURNAALAMOLA?authkey=Gv1sRgCKult5TznNK3ZA&feat=directlink

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada