dimarts, 4 d’agost del 2009

DISSABTE, NOCTURNA A LA MOLA I DIUMENGE DUATLO DELS PALLARESOS

Inscrits i preparats per la caminada anual nocturna a la Mola de Colldejou. Amb tot confirmat els valents que ens fotarem un soparet de muntanya dalt i un cava i cremat al frontó de Colldejou quan arribem, serem:
- Miquel, Tomás, Susanna, Xèmon, Lluis, Maria i el Juanqui que debuta "en estos menesteres". Poc a poc vaig "enganyant" a més gent a disfrutar de les activitats de muntanya i anem engrossant el grupet que disfrutem d'aquest blog.
I diumenge, sense descans cap als Pallaresos. Allí es disputa una duatló de muntanya que no es pot deixar escapar abans de marxar de vacances. El recorregut son 5km a peu, 17km en btt i tornem amb 3km més a peu per finalitzar.
Bé companys, com us he dit marxo de vacances, o millor dit de colònies, cosa que assegura que no es descansarà "ni jarto vino".
Les cròniques de les activitats d'aquest finde les tindreu després de vacances.
Bones vacances a tots.

1 comentari:

  1. Anònim5/8/09

    Us desitjo unes bones vacances a tots, especialment a l'Albert i family que no us vec tant, i aneu de colònies, que us ho passeu molt bé i pels altres, ens trovem, el dissabte fent la despedida. Records els companys club BTT 44 dents
    Susanna

    ResponElimina