dimarts, 2 de juny del 2009

SORTIDA PER LA TARRAGONA ROMANA

Aquest dissabte i com vàrem prometre a l'amic Albert, ens vam acostar per tal de fer una ruta per Tarragona. L'hora de concentració era les 8 del matí i com claus allà hi erem. Aquesta sortida una mica mermada d'efectius, ja que juntament amb l'Albert i un servidor, només s'hi van presentar el Tomás i el Carles. La ruta pretenia portar-nos fins l'embassament del Catllar.
En primer lloc, visita de cortesia al Pont del Diable, actualment en obres. Una mica més endavant el Mas dels Àngels, tot terreny pedregòs però molt diferent al que estem acostumats a trobar pel Baix Camp. Després una mica de tot, senders, trialeretes, carrers d'urbanitzacions perdudes per la muntanya, fins arribar a l'embassament del Catllar, propietat de Repsol........ per això el Molina no diu mai si té aigua o no.
Una vegada vist i fotografiat, ens dirigim a la població del Catllar per tal de fer un refrigeri, cosa que va intentar aprofitar el Tomás per esmorzar, cosa que no li vam permetre (ha de cuidar la linea).
Una pujadeta de par de h....... i després enfilada cap a Tarragona, no abans sense fer alguna que altra baixadeta força animada, i personalment, p'abernos matao.
Tornem al Pont del Diable on trobem uns personatges típics de Tarragona. NOOOOOOOOO, no parlo dels pelacanyes, sinó de uns romans que feien guardia al Pont, i pardillos, aprofitem per fer-nos unes fotos amb ells.
La ruta va agradar molt al Carles que no hi havia estat mai, i suposo que tornarem algun dia per fer-la de nou fins Santes Creus.
Aquí teniu unes fotos, de qualitat baixa, no per què erem a Tarragona, sinó que estan fetes amb el mòvil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada