diumenge, 21 de juny del 2009

CAP DE SETMANA AMB POCA ACTIVITAT, EXCEPTE PER PART DEL FERNANDES

Aquest cap de setmana ha sigut una mica de "campo i platja" com a mínim per part meva. Demà confirmarem si finalment algú ha tocat la bici el finde, bé l'Antonio sabem que amb la seva KTM anava a rodar a l'Open Natura del Catllar, per part de la resta poca activitat.
Uns dels que no han parat, tot i la pallissa del finde passat a Vallfogona, ha estat el Fernandes, que s'ha currat avui la cursa dels Templers a Lleida, 10 km per asfalt. Segons les dades facilitades pel nostre corresponsal a les terres de Lleida, ha estat un dia perfecte per fer la prova, uns 18-19 graus de temperatura, dia assolejat i moltes ganes de còrrer. L'inscripció ha estat de uns 800 participants, entre ells l'Arcadi Alibés, el tipo dels esport de TV3, que sobre el km.8 ha adelantat al Fernandes, que patia els rigors d'uns bessons no recuperats de l'altre dia. Ja veurem els temps oficials, però sembla que el seu temps rondarà els 52 minuts, no està malament.
Aquí teniu una foto del company en plena cursa, per la foto no se sap si corria pels Templers o fugia dels mossos.
Per cert, voltes dona el món, m'he trobat aquesta tarda el company al que vaig socòrrer a Vallfogona. Finalment el van traslladar a Tàrrega on li van fer un "sursit" al genoll dels que fan història. Feu via a inscriure-us a Pratdip, que el BTT 44 dents, s'ha d'emportar el pernil al club amb més inscrits.

2 comentaris:

  1. Anònim22/6/09

    i li van ficar "hueso de pollo"? com a mi?

    ResponElimina
  2. no crec, la sang no va arribar al riu, jejejejeje

    ResponElimina