dilluns, 6 d’abril del 2009

DISSABTE AL CASTELL D'ESCORNALBOU

Aquest cap de setmana hem fet doblet de btt. Dissabte vam decidir fer una sortideta plana de 40 km aproximadament, ja que diumenge el Jordi i un servidor participavem a les 3 hores de resistència de Riudecols.
Fer esment de que per fi va aparéixer l'amic Tomás, que juntament amb el Jordi, Ricard, Carles i jo ens vam presentar a fer la ruteta.
El que habia de ser una sortideta tranquileta, es va convertir (per fer cas al Carles que no ho farem mai més) en una espectacular pujada al castell d'Escornalbou amb rampes de fins el 16% (18% segons el GPS). Ens vam plantar relativament ràpid a Riudecanyes (per Riudoms i Montbrió), i es clar, si tornavem cap a Reus ens quedaria un regustet a poc, va ser llavors quan vam decidir pujar al castell per tal de fer l'espectacular descens pel senderó dels frares (i com diu la meva mare, "una vez y nada más, santo tomás). La pujada va ser força ràpida, fins el punt de recordar al company Jordi que l'endemà anavem a Riudecols. Una vegada dalt, la foto de record i comencem la baixada per una trialera mullada i pedregossa, en la que tots vam anar per terra.
Una vegada baix a l'Argentera, descens ràpid a Duesaigües per tal de fer un cafetó i tornar cap a Reus. El Jordi i el Tomás es van quedar a fer un esmorzar de "cuchillo y tenedor", mentre la resta ens vam tirar carretera avall fins Riudecanyes on vam agafar el camí per darrera del poble que ens porta a la riera i cap a Montbrió. D'allí cap a Riudoms i Reus.
Finalment es va convertir, segons el meu GPS, en una sortida de quasi 60 km i tan dura que el mateix dia ja començaven a picar les cames.
Aquí unes fotos de la sortida, meves i una aportació del Jordi:
Videos:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada