diumenge, 15 de març del 2009

ENCARA HI ÉS AL SEU LLOC LA MUSSARA POBLE

Dissabte vam fer la pujada al poble de La Mussara, amb un dia escandalosament bó. De bon matí, ens vam trobar a C'al Tanga, lloc bastant habitual de quedada, eren 3/4 de 8. Sortim direcció Vilaplana on tenim previst deixar els cotxes per començar la caminada.
Tot sobre l'horari previst a les 8:18 h i després d'un intent infructuòs del Pepe per comprar tabac, arranquem en direcció camí de Les Tosques, però quina sorpresa!!!!!!!!!!!!!!!!!! si a la botiga de la Sra. Paquita venen tabac, parada obligatoria.
Ara si, sortim de Vilaplana per tal de buscar el riarol que ens acompanyarà fins l'antic pla d'acampada de les Tosques. Just abans d'arribar gaudim dels tolls que es fan servir a l'estiu per banyarse. Després del pla, comencem a pujar en direcció al refugi de la Mussara. Passem la cruïlla que porta a La Febró. Passem l'alberg, ple de guiris que venen a escalar, i poc després arribem a la plaça de l'esglèsia de La Mussara, que per cert està força "concurrida".
Després de fer un tomet pels voltants, anem prop del camí que ens baixarà posteriorment per les Airasses, per fer un mos. Aquesta vegada el responsable del vi era el Xemon, i tot i ser un menys que el dia de les antenes, HEM TORNAT A FER CURTS DE VI.
Recuperades les forces, comencem a baixar per les Airasses, per tal de trobar el camí de Campanilles que ens portarà fins Vilaplana de tornada. Una paradeta a la font per recuperar forces i cap el casal de Vilaplana a fer la merescuda birrilla.
Una vegada més hem triomfat amb la sortida i ja pensem en la pròxima, que possiblement ens durà al Niu de l'Àliga a Alcover o bé a fer un tomet pels voltants de Prades.
Us deixo les fotos per què gaudiu una estoneta.

4 comentaris:

  1. Un dia d'estiu, bon esmorzar, bona compania, només va faltar una mica mes de vi, no hi ha manera de fer una bona previsió, potser tindriem que fer una caminada per el priorat de celler en celler per si acas.
    Hem vaig donar conte de que haig de anar a correr entre semana per poder pujar una mica mes relaxat i no anar al 100%, bueno ja veurem si hem decideixo.

    ResponElimina
  2. si et decideixes, avisa. Por siert, el dia 29 fan una caminada popular a Reus per la lluita contra el càncer. Jo no hi seré però la Susanna diu que anirà segurament. O sea, que ja t'estas preparant.

    ResponElimina
  3. es que el dia 29 es el meu aniversari i la Natalia lo mes segur que prepari una festeta amb vi i sexe molt de sexe, o a lo millor nomes vi.

    ResponElimina
  4. o a lo millor RESSSS, llavors a cantar villancicos con la SAMBOMBA.......... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ResponElimina