dilluns, 16 de març del 2009

BENVINGUT AL CLUB

Aquest diumenge s'ha estrenat amb nosaltres un nou company que esperem vingui molts dies, el Cipri, perdó SR. CIPRI (es broma, home).
Hem fet una sortideta tranquila per que comenci a conèixer els camins de les nostres contrades, ja que aquest company ha rodat per Barna i això encara era "verge" per ell.
Sortida puntual a les 8:00 de Reus (comencem bé si som puntuals) en direcció als Cinc Camins per anar a buscar per la riera el poble de Maspujols. Continuem el recorregut pel camí de Rocabruna que ens portarà fins Les Borges del Camp i d'allà per l'urbanització de les Voltes fins la riera que ens porta a Riudecols. Una vegada arribem a les naus Teixidó, camí direcció cap a Riudecanyes, passant paral.lels a les vies del tren, l'urbanització Montclar i per la presa del pantà de Riudecanyes. Toca la paradeta pel cafetó.
Refets del primer tram de sortida, enfilem senderó cap a la riera i el camí que ens durà fins Montbrió, després a Riudoms i arribada a Reus pel Pol. Agro Reus. Una sortida de uns 40 km força planeta i per gaudir del dia, que per cert va ser "acollonant".
Aquí us deixo el plànol amb la ruta feta. No veureu un "pijo" però queda xulo, oi.

1 comentari:

  1. Si senyor tot un crack de la bici, i el tiu super animat dient que cuando es la proxima, bon fitxatge.

    ResponElimina