diumenge, 25 de setembre del 2011

JA NO M'ENRECORDAVA DELS TRIATLONS, OH QUIN GUST

Doncs això, avui ha tocat triatló, a Pelacanyes City, un triatló on el tram de bicicleta es fa en btt, per camins de terra bastant xulos.
Tot ha anat millor del previst. Tot i les molèsties als "hombros", hem pogut fer un triatló prou digne. Amb el debut del Gabi en "estas lides", i a sobre ha quedat el primer dels quatre que anavem, i la companyia del cuñao i el seu amic Ruben, hem gaudit de un dia de lujo per fer la prova. Amb l'aigua del mar supercalenta, i això que eren les 9 del matí, un tram de btt força entretingut i mullat per les tempestes d'ahir, i acabant amb els quilòmetres a peu pel port esportiu, un matí  ben entretingut.
Ara toca el proper diumenge a La Pineda, el tri popular de la vila. De fet ja veurem si podem anar perquè de moment i pendents de que actualitzin el llistat estem 5 inscrits, per mi ja està bé així tinc assegurat el podi, no perquè sigui millor que els altres, sinó perquè sóc l'únic veterà, jejejejeje.
Vist el mail d'aquesta tarda del Fernandes, se'ns gira feina amb la mitja marató de Reus, ja que el tio ansia ja s'ha apuntat, pues jo també no sigui que se'ns perdi per la ciutat.
Apa doncs a descansar, que es tard i vol ploure.
Adeuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada