dilluns, 14 de març del 2011

CRONICA AMB RETARD DE LA GRANADELLA

De fet poques coses a comentar del btt de la Granadella, només comentar que el dia va ser bo, i que el circuit curt, o això diuen, 28 quilòmetres, sempre des de el meu punt de vista, era massa exigent i tècnic.
Entenc que una prova amb dos circuits ha de tenir un de "normalet", i l'altre més dur pels que s'han de donar de menjar a banda. Al final 16è a l'arribada amb un temps de 1:46 i sense problemes al taló. Després ho vam anar a celebrar amb la ja habitual calçotada a la granja i retorn cap a casa.
**********************************
Avui i després d'haver-me de donar de baixa del Duatló de Reus (per segon any consecutiu), he anat amb la familia a fer una ullada a la prova. Hem arribat en plena transició a la bicicleta, però allà és on ha començat el que la Natàlia i jo hem coincidit a definir con "vergonya al.liena" per ser socis del Ploms. Als 5 minuts de cursa en bici han començat a tornar al box ciclistes que s'havien perdut per culpa de la poca senyalització i personal en les cruïlles i rotondes, la perillositat amb els cotxes a velocitat normal, ja que ningú els avisava de la prova i algunes caigudes que això ha provocat. L'any passat va passar el mateix, no se com es pot tenir dos anys seguits el mateix error. Us podeu imaginar la situació, una trentena de ciclistes (si no eren més), desplaçats de tota Catalunya a còrrer una prova i acabant de aquesta forma tant vergonyosa.
Podria dir que espero que l'any vinent no torni a passar el mateix, però no se si pensar que quasi millor que la treguin del circuit de la Federació i així tots estarem més tranquils.

A banda d'això, el proper finde intentaré sortir a caminar, si el taló m'ho permet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada