dimarts, 4 de gener del 2011

QUIN FESTIVAL A LES ANTENES

Així es pot definir l'esmorzar d'aquest any a les antenes de la Mussara. Aquest any amb nova incorporació (ja veurem si torna l'any vinent), la Mari, germana del Rafa, que també va venir junt amb la Susanna, el Xèmon, un servidor, i escalfant per l'assistència de la Trailwalker, el Pepe amb el cotxe.
Sortida amb una mica de retard, a les 8:25 del Picarany, xanet xanet, amb el temps una mica enboirat, arribem al coll de la Batalla, on el Pepe ja ens esperava amb una mica de fruita i suc, tot un detall no previst.
Fotos de rigor, i cap a dalt, cada qual al seu ritme per tal d'arribar tots sensers a dalt. Sortim al primer tram de carretera, tot bé. Ens enfilem per la pujada que ens deixarà a la bassa dels equips contra-incendis, nova trobada amb el Pepe, més fotos i ja cap a les "lagartijes", un tram que anomenem així perquè quasi s'ha de pujar arrossegat de la pendent que hi ha.
Superat el tram, només ens queda arribar al camí formigonat i al lloc de reunió.
Comencem a preparar entrepans, aquest any de pa amb tomàquet, SENSE OLI (me'l vaig deixar) i pernil, unes ampolletes de vi (aquest any han caigut 3), unes banderilles per acompanyar i moltes carcajades, vam riure com feia temps que no reiem.
Després unes pastetes i bombons amb un traget de ratafia, i atenció les dotze, hora del raïm, però com no estava preparat, ho vam fer amb mandarines (amb grans de mandarines, animalots). Més rises, i després, més rises.
Finalment decidim que hem de tornar, perquè ja et dic jo que ens haguessim quedat hores i hores rient.
Baixem cap avall, amb força bromes i, més rises, arribem a la bassa on torna a estar el Pep. Fotos i cap al Coll de la Batalla, de camí aprofitem per fer cagar el tió, però estava restret i res de res.
Torna a ser el Pep al coll, més fotos i més rises.
Ara ja tirem cap els cotxes en l'últim tram, una mica aburrit però aprofitem per començar a planificar la pujada de l'any vinent.
Al final més de 6 hores en un matí diferent per acabar l'any amb alegria.

Mireu les fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada