diumenge, 25 d’abril del 2010

PRIMERA RODADA DE CARA A PEDALS DE FOC

Sortida "sabadera" de preparació de la Pedals de Foc. Una ruta de 50,86 qms segons el meu gps, no comprobada i que ens va dur per un 70% de la ruta per camins asfaltats o carretera.
Sortida a les 8:05 amb la presència del Jorge estrenant GPS, que finalment s'ha apuntat a fer la Pedals amb nosaltres, en direcció Riudoms i Montbrió. Després de uns petits dubtes amb la càrrega del track al gps del Jorge anem cap a la riera amb destinació a Vilanova d'Escornalbou i Mont-roig. A la sortida del poble parem per comprobar un petit problema amb el disc davanter de la bici del Jorge i mentre erem allà va aparèixer l'Albert, "el Panisello", que ja hem fet alguna sortida junts i que es va apuntar a fer la resta de la ruta amb nosaltres.
Una vegada revisada la roda continuem direcció a Cambrils per fer un tros del passeig de la costa per veure els primers bikinis de la temporada. Tot té el seu preu, i arribant a Vilafortuny, Jorge tenia la roda punxada, decideix posar més aire i a còrrer cap a Reus.
Passem per Vilafortuny, pel golf aigüesverds i arribem a reus a les 11:20 h aproximadament.
La propera comprobarem abans la ruta ja que vam quedar "faltos" d'arena.

Pel cap de setmana vinent, la sortida dependrà de si m'ha arribat el neoprè de triatló per començar diumenge la temporada a el Prat de Llobregat.
Estarem en contacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada