dilluns, 29 de juny del 2009

PUJADA A PUIGCERVER

La sortida de dissabte en va portar a la mítica pujada de l'ermita de Puigcerver, entre Riudecols i Alforja.
L'hora de convocatòria, 3/4 de vuit. Sis vam ser al final els que ens hi vam presentar. Sortida direcció Cinc Camins, Maspujols i Les Borges, per tal de plantar-nos a Riudecols el més aviat possible i no ens toquessin les tantes com de costum. Primer contratemps, les fonts de Riudecols estaven tancades i ens va tocar comprar ampolles d'aigua per carregar per la pujada. Iniciem l'ascens, un ascens en el que el company Antonio marca el ritme, i quin ritme, està fort "lo cabronasso". Un parell de parades per ensenyar llocs de pas de la cursa de resistència, i començem l'ascens en serio. Per davant l'Antonio i un servidor, intentant seguir el seu ritme, una mica més enrere el Carles i el Tomas, i darrera el Joaquín i l'Esteban, que una vegada més venia enganyat amb la promessa d'una etapa planeta, cosa que va provocar que al poc decidís tornar-se atras.
Era molt difícil seguir el ritme de l'Antonio, però això va provocar que molta estona de la pujada anés amb el plat mitja per no perdre'l de vista. Finalment va decidir afluixar i fer-me de "gregari" durant la pujada, cosa que va fer que no baixessim el ritme (el meu es clar) en tota la pujada. Arribem a dalt i sorpressa, estava l'ermita oberta i el bar en marxa, més aigua i a esperar la resta de companys que arribaven primer el Carles i darrera el Tomas.
Després d'estar esperant força estona, ens truca el Joaquin que també s'havia retornat, cosa que va fer que enfilessim la baixada pel cantó llarg.
Durant la baixada, un parell de punxades per part de l'Antonio i no gaire més complicacions. Una vegada reagrupats a Riudecols, enfilem per la riera direcció carretera de Botarell i fins la gasolinera de les Borges, on primer el Carles (amb les presses habituals) i l'Esteban després van baixar directes per la carretera fins a Reus. La resta baixada fins Riudoms i cap a Reus. A Reus una rentadeta a les bicis, ja que jo per exemple encara portava la polssagada de Vallfogona damunt.
Fotos de la sortida:
PD: Aneu fent les inscripcions per Pratdip l'11 de juliol, que el BTT 44 DENTS s'ha d'emportar el pernil al club amb més inscrits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada