diumenge, 17 de maig del 2009

DE TORNADA ALS ORIGENS

Aquest dissabte vam fer una sortida en btt, pels camins pels quals vaig començar a anar en bici, la ja clàsica pujada a esmorzar a Vilaplana, el que passa es que ara alguns hem canviat l'espectacular esmorzar amb vi i orujo, per una café amb llet.

Quedada a Castellvell des d'on ens vam dirigir cap al mític premi de muntanya, que ara i amb el temps "es una mariconada". D'allà i per una caminet nou fins l'Aleixar, on es va canviar l'itinerari habitual per la pujada, forta pujada fins al coll de la Batalla. Durant aquesta pujada vam ser víctimes de l'atac ferotge d'una manada de gossos salvatges que van causar ferides a tota l'expedició. ES BROMA, COLLÓ, eren dos gossets d'un mas, que si es veritat que van sortir darrera meu com desesperats. Mai habia rodat tant ràpid de pujada. La resta van optar per baixar de la bici i fer-la servir d'escut, per si de cas.

Una vegada dalt, descens primer fins el coll de la Batalla i després fins Vilaplana, on tocava repossar forces. Tornada pel camí de costum fins l'Aleixar i direcció cap a les Borges, on a l'entrada del camí hi havien dos vells coneguts, els DOS GOSSOS del matí, però aquesta vegada ja debien haber-se menjat algún ciclista per que ja no van dir ni "piu". De les Borges per darrera de la gasolinera, ràpid descens fins a Riudoms, tram que aprofitem per gravar una mica de video, i a Reus. Decidim acompanyar al J0aquín i l'Albert (que tenia el cotxe allí) fins a Castellvell on després d'una jerra de xampú, retornem cap a casa.

Aquí us deixo les fotos:

http://picasaweb.google.es/miquel.garcia.p/Vilaplana?authkey=Gv1sRgCMLvjMuywYn5dA&feat=directlink

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada