diumenge, 22 de març del 2009

PROVA SUPERADA PERÒ DE QUINA MANERA !!!!!!

Duríssim dia de btt a Almatret, aquest seria el titular de la jornada. La foto ho diu tot. Pels que vau venir l'any passat i recordeu la famosa trialera del segon tram, us he de dir que això era l'AP7 comparat amb les que ens han fet baixar aquest any, per dir que fins i tot jo he baixat la trialera de l'any passat, voldrà dir que en les primeres trialeres del matí he aprés a baixar?????
El circuit era diferent del de l'any passat, amb tres pujades ben fortes i baixades per trialeres que t'agafava vertigen de mirar cap a baix. Com l'any passat vam començar per fer un tomet neutralitzat pels voltants del poble, però collonera quin tomet, quasi 5 km i amb una pujada de regal en la que molts ja possaven peu a terra. Després de la sortida i en un parell de km arriba el primer desviament entre la cursa curta i la llarga, i per la llarga regalet de un embús monumental per la primera trialera on la gran majoria baixa a peu, ja sigui per l'aglomeració o per "acongoje". D'aquest primer tram de trencacames, només destacar l'espectacular trailera que baixava fins el riu, d'aquelles de "p'abernos matao", i de fet un que venia darrera meu, ostia quina faba que s'ha fotut, un 360º espectacular, per sort només ha estat el susto.
Una vegada a l'avituallament del riu, ens reagrupem amb el Fernandes, que ja ha perdut una cala en les trialeres i quasi les dents. Arranquem amb l'objectiu possat en la segona pujada, aquesta seria ja. Unes rampes valentes que ens pujen fins el segon desviament de curses. Ens tornem a reagrupar i ens possem en marxa cap a la trialera de l'any passat, que "visto lo visto", ens hem atrevit, en força tram, a baixar-la. Una vegada baix, el Fernandes ja ha perdut la segona cala, però bé, només queda l'última pujada que es bastant "asequible", però el cos ja no està per gaire trote. Arrivem a la meta i cap a la parrilla, que ens espera una bona torrada amb cansalada per recuperar forces mentre gaudim d'una exhibició de Capoeira.
Aprofitem l'estada a Almatret per anar al Mirador de la Pena des d'on es veu bona part del riu fins a Mequinenza.
Tornem cap a La Granadella, on ens espera un bon dinar amb caragols a la llauna i carn a la brasa. Com diria aquell ............. "no hase falta desir nada más".
Aquí teniu unes fotos del dia i el perfil (sense la volta neutralitzada).
http://picasaweb.google.es/miquel.garcia.p/AlmatretIXallengeDeLAiguabarreig?authkey=Gv1sRgCI7Sx_CMqfuCKg&feat=directlink

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada