diumenge, 1 de març del 2009

GRAN DIA A LA GRANADELLA I SENSE PERDRE'NS

Ha estat un gran dia a la marxa de l'oli de La Granadella. El dia molt tapat per la boira, tot i aixó, confiavem amb el Fernandes que preveia que a la sortida estaria despejat........ Una mica de descontrol per part meva al final del primer sector, al no esperar abans de sortir cap al segon, l'arribada de la resta del grup, al qual se'ns ha afegit el germà del Fernandes, en Josep, que s'ho ha passat molt bé i diu que pensa repetir. També mencionar que per la marxa hi era l'amic Pere, un fanàtic de les dues rodes i que habia perdut el rastre últimament.
El primer sector era força apanyat, una combinació de tot una mica, pujades, baixades per trialeres, pistes amples per rodar força ràpid..... vaja, que ningú no podia sortir decepcionat. Al final dels primers 22km, les brasses ja anaven a tot drap, pa torrat, llonganissa, ví, impressionant. Després de 15 minuts esperant, veient que ja marxaven tots els grups del segon sector i vista la boira que hi havia, vaig decidir arrancar, cosa que va provocar que quasi vinguessin els "geos" a buscar-me, ja que ningú sabia on era i després de sentir que varis grups estaven perduts els companys es van començar a preocupar (i això que sabien que faria el circuit llarg).
El segon sector ja tenia mes "xixa". Ja no només es baixaven trialeres, ara també es pujaven. Pistes entre boscos força tècniques i, no es poden dir baixades, jo els hi diria "caigudes al buit". Una part del circuit estava força enfangat i provocava força pérdues de control de la bici, sobretot a les baixades pronunciades on no hi havia forma de parar la màquina. Punt de control ("no se pa que, per que si busquen algú i no saben trucar al control per preguntar si ha passat.......) on es separaven els dos circuits, intermig 3km a destí, o 15km, pels que encara en volien més.
Al tercer sector, la cosa ja era un despiporre, després de passar un bosc tipo eslalom, pujar una trialera, rodar per una pista varis kms, arrivem a una pujada "de par de coj....s", super enpinada i tota enfangada, impossible pujar i després de intentar-ho sense èxit, arriven les rampes durant la pujada a peu. Una vegada dalt, i després de uns 3km de trencacames, comencem a rodar per una pista que ja no deixem fins arribar a La Granadella, no abans sense pujar pel carrer més enpinat del poble, que dic del poble, de TOTES LES GARRIGUES.
Després de l'esforç i la bronca, vam anar a la granja del Castany a fotre'ns uns calçots i una bona parrillada de carn, bon vi i uns bunyols de vent de la Neus que espatarraven.
Aquí us deixo el perfil del circuit llarg per que hi posseu imaginació. Per cert els temps total de rodatge va ser de 3h 34m més els 15 minuts de parada al primer sector, força content.
I aquí unes fotos, quan m'arribin més les aniré penjant. http://picasaweb.google.es/miquel.garcia.p/MARXADELOLILAGRANADELLA2009?authkey=Gv1sRgCJuvzfHj_qrrjwE&feat=directlink

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada