diumenge, 22 de febrer del 2009

PUJADA AL CASTELL D'ESCORNALBOU

Aquesta vegada hem preparat una sortida amb l'intenció de pujar al Castell d'Escornalbou. El dia estava una mica raro, com mig enboirat, però al final del matí es va arreglar i va quedar una dia força agradable. Cal destacar les noves incorporacions al grup. L'Antonio, un ciclista "curtit" i la del Ricard, que estrenava la seva Corratec Revolution Team, molt guapa si señor.
Sortim, com ja es habitual, amb retard. Aquesta vegada 20 minuts per uns malentessos en el lloc de concentració. Una vegada en ruta, agafem direcció Riudoms, per després anar per la riera i uns camins propers fins a Botarell. D'allí i pel camí del pont anem fins a Riudecanyes. Al pantà es pot veure una pujada considerable del seu nivell, ja era hora. Aprofitem per agafar forces abans del començament de la pujada.
Ara si, comencem a pujar direcció al Castell sense forçar la màquina, ja que no tothom tenia clar si podria arribar fins dalt. Es formen dos grups, per davant l'Antonio, el Jordi i el Ricard, que sembla que tenen molt clar això de "marica l'ùltim". Per darrera ens quedem el Carles, Miguel, Joaquín i jo, per tal de fer una pujada més suau i així poder arribar tots a dalt. A mig camí, i una vegada que el grup de davant s'ha equivocat de camí, ens trobem al propietari d'un terreny pel qual passa el camí de pujada, que molt gentilment en indica que "fotem el camp que vol estar tranquil". D'aquest començament de mossegada a la "yugular" vam arribar a que al final ens deixava passar pel camí. "Pos ara ja no volem, home". I pujem pel camí on havia pujat el primer grup per tal de sortir a la carretera de pujada al Castell. Una vegada allà i reagrupats, enfilem el final de la pujada. Una vegada dalt i després de unes fotos, arriba el moment tant esperat, la baixada i també les presses del Carles per arribar aviat a casa.
Baixada per un camí semi-asfaltat i amb gravilla que juntament amb uns cops de vent força importants, no donava confiança per llençar-se avall. Ens reagrupent altra vegada a Vilanova i sortim direcció Mont-roig, Montbrió, Riudoms i cap a casa, que les dones ens esperen amb el "rodillo de cuina" a la mà, que com cada sortida...... "no pateixis que a 2/4 d'onze màxim estem a casa", i ja son les dotze del migdia.
Aquí teniu les fotos i un vídeo de regal.
http://picasaweb.google.es/miquel.garcia.p/CASTELLESCORNALBOU?authkey=pE_epaO5KZ0&feat=directlink http://video.google.com/videoplay?docid=7670261771369503507

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada