diumenge, 10 de maig del 2009

1 CAMINADA ALMOSTREK

Diumenge un servidor i la companya Susana, hem anat a fer una caminada a Almoster, concretament la 1 edició de l'AlmosTrek, que constava d'una caminada i una cursa amb el mateix recorregut però amb diferent horari de sortida.
Els caminants hem sortit a les 8:30h de la plaça d'Almoster. Unes 250 persones aproximadament formavem el grup de caminants. Només sortir ens hem enganxat amb el grup davanter, on es veien les ganes d'alguns per quedar primers de la marxa. He fet com els gossets i els he marcat el terreny, possant-me davant en una pujada força exigent a camp a través. Una vegada dalt, he optat per esperar a la Susana, ja que portava la seva motxilla amb l'aigua. Des d'allà hem anat caminant fins Puigdencama, punt més alt de la marxa, amb unes vistes increïbles que no hem pogut disfrutar per la boira.
Des d'allà, un tram de baixada on ja s'han vist les intencions de bastants en possar-se a còrrer. Però paciència, que encara falta molt. Hem arribat al primer avituallament, traget d'aigua i fruits secs per qui en volgués i tornem-hi, una mica de terreny planer. Sobre el quilòmetre cinc o sis, he decidit tirar per anar a buscar als amics del començament, he tornat a adelantar tot el personal que ens havia passat corrent i sobre el km 8 he pescat els companys de la primera part de marxa, que pensaven que arribava el primer corredor, i quan han vist que era jo, "se'ls ha caigut un per cada camall".
Ja no he parat, portava bon ritme i he passat el segon avituallament en solitari, i així fins a l'arribada, que per cert els he hagut de dir jo que havia arribat, per que els de l'organització estaven mirant les amapoles.
Total, si no m'han enganyat ni ells ni el rellotge, 1h 37 min per fer els 13,5 km amb 1000 mt de desnivell, bon resultat de cara a la Reus-Prades-Reus.
S'ha de dir que el primer corredor ha fet 1h 5 min, bones màquines hi ha pel món.
Aquí teniu unes quantes fotos, ja en penjaré més.
CLASSIFICACIONS

2 comentaris:

  1. Anònim11/5/09

    Ha estat molt bé, 2 hores no està malament, tot cal dir, que'l principi m'ha costat i amb pujades, una servidora no és massa bona que diem, però amb ganes de fer la propera del dia 17 de maig a Vilaplana.
    Susanna

    ResponElimina
  2. SUSANNA, a Vilaplana et vull baixant de les dues hores, que collons !!!!!!!!!!
    A veure si algú s'anima i l'acompanya aquest diumenge que ve.

    ResponElimina