diumenge, 29 de març del 2009

CIRCUIT MODIFICAT A SERÒS PER LA PLUJA I EL FANG

Diumenge sense aigua, però la que havia caigut el dia abans va fer que alguns trams del circuit estiguessin força perillossos i l'organització va decidir eliminar el tram final de la pujada a Montmaneu. Per que tingueu un exemple i ho veureu a les fotos, el 85% de les pujades les vam fer a peu, ja que era impossible pujar les trialeres plenes de fang, patinades i clavades de roda en uns tolls de pastetes espectacular.
Bona afluència de gent, quasi 400 "biciclistes", tot i que prometia pluja. La sortida a les 9:15 h, neutralitzada fins la sortida de la població. Ben aviat les primeres pujades, ben estretes i enfangades, que ens portaven fins una pista per tal d'enfilar en direcció a la zona de Montmaneu i de l'avituallament. Rodem per un camí de pujada força asequible fins que girem a esquerra i l'imatge ho diu tot : Trialera de 45% de pendent i en un estat lamentable, bueno potser només hi havia 25% de pendent, però "todos firmes y a paso ligero", toca empenyer la bici fins pràcticament l'avituallament. Allà es on se separen els dos circuits, i ja et dic jo que t'agafaven ganes de tirar cap al curt, però no podia ser per què "la fama cuesta, y aquí a sufrir con sudor, bueno con barro".
Passat aquesta cruïlla, comencem a pujar per un camí que cada vegada s'enfila més fins que ens toca baixar de la bici a alguns, i caure als que es volen fer els valents. Una vegada dalt, ja s'acabat la pujada per avui, però toca baixar............ quina alegria, altra vegada peu a terra i xino xano fins que s'acabin les trialeres i agafem el camí en més bones condicions. Que curiòs, la gent ha pujat a la muntanya a peu a veure si algún dels que s'atreveixen a baixar les trialeres s'esconya pel camí.
Ja al camí bo i ample, ens queden uns 8 km per un tram que comença a planejar fins el poble i permet posar el plat gran i rodar a tope, i vés fins i tot adelantar ALS DE LA PROVA CURTA, va pariiiiiiiiiiiiiiiii quin nivell.
Entrada triomfal al poble i per la falera de voler adelantar un participant més abans de meta, de poc em foto una llet a l'últim tomb, amb la meta a 25 mts, que el ridícul hagués sigut d'escàndol.
NOTA : per fi una prova que no et regalen uns mitjons, sinó una armilla per anar en bici molt guapa. Ja la veureu.
Vinga us deixo les fotos del dia i el perfil

1 comentari:

  1. Anònim29/3/09

    molt rebé noi. Quines ànsies d'enfangar-se jeje, ja estic apuntat a Riudecols. Espero que no em facis la pell paio!!

    Salut i bon diumenge

    JORDI

    ResponElimina