dilluns, 12 de gener del 2009

Esmorzar a La Mussara 31-12-2008

Com cada any, almenys jo, he fet la pujada a peu per tal de fer l'últim esmorzar de l'any a les antenes de La Mussara. Aquest any amb nous participants. Erem el Josep, la Susanna, el Xemon, el Rafa i un servidor.
Vam començar a caminar a les 9:15 hores des de l'Urbanització Picarany. Un dia enboirat, amb molta humitat però sense pluja. Vam fer una ullada a les destrosses que va causar "l'esclafit" de unes setmanes abans al Coll de La Batalla.
Pujant cap a dalt ningú es creia que només "queden 10 minuts" i que "al següent tomb ja arribem", però després de passar per la Font del Roure, que per cert, deu n'hi do quina quantitat d'aigua que hi havia, vam arribar a dalt. Llàstima de la boira que no ens va deixar apreciar les vistes tant espectaculars que hi han des del cim.
Una vegada en situació, entrepà d'anxoves, glopet de ví i uns dolços que va portar la Susanna, van ajudar a re-emprendre la marxa de tornada. Sense més complicacions arribem als cotxes i després al bar, a celebrar la gesta amb una cervesseta fresca i a desitjar-nos un bon any nou.
Mireu les fotos

1 comentari:

  1. Ens ho vam passar molt be, però hi va haver un moment que vaig petir, va ser el tram de pujada mes dur, però com que només faltaven 10 minuts, això hem va donar forçes per arribar a l'esmorzar, un esmorzar on vam fer una mica curt de vi, aixi que vam pendre nota per la próxima surtida de portar una garrafa en lloc d'una botelleta.
    Un servidor s'apunta a la tradicio de cada 31 de decembre fer la pujada a las antenes, així que vaig a la feina a demanar el dia de festa.

    ResponElimina